Wat is hypnose

De eerste zeven jaar van je leven creëer de basis van je wereldbeeld. In deze periode is je brein in een staat van hypnose en neemt informatie op een andere manier op. Om op een effectieve en snelle manier heel veel te leren staat je brein open voor suggesties. Dit houdt in dat je de informatie die je ontvangt veel sneller en directer opslaat.

Zonder dit bewust te bekritiseren. Hierdoor kan een kind op een veel snellere manier heel veel leren. Je kan je voorstellen dat in deze periode veel mooie dingen hebt geleerd waar je nu nog elke dag de vruchten van plukt. Denk alleen al aan het kunnen praten, lopen en bijvoorbeeld lezen.

Echter de keerzijde is alleen dat niet alles wat je geleerd hebt in deze periode jou dient nu in je volwassen leven. Wat voor jou toen een goed gedrag was kan je nu behoorlijk in de weg staan om de doelen te bereiken die jij graag wil bereiken.

Hypnose de poort naar het onbewuste de sleutel naar verandering

Hypnose is de oplossing om contact te maken met het onbewuste deel van jouw brein het deel waar al jouw overtuigingen en patronen zijn opgeslagen. Om vervolgens het geen waar jij doorheen wil werken op te lossen.

Jij zorgt voor de verandering

Door nieuwe inzichten en het los (kunnen) laten van ongewenste emoties zal het gedrag wat je er aan gekoppeld hebt als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met de simpele reden dat er geen trikker meer voor is.

Ben je benieuwd wat hypnose voor jou kan betekenen neem vrijblijvend contact op. We staan je graag te woord.

Hits: 2