SingLoud
Niet gecategoriseerd

Wat maakt dat wij schreeuwen tijdens onze ruzies?

Hits: 21

Goeiedag allemaal. Wens dat je gisteren een mooie dag had en natuurlijk wens ik je vandaag hetzelfde. Vandaag door nieuwsberichten die ik heb gelezen, is er weer inzicht ontstaan wat ik met je wil delen. Weet je wat, laat me het makkelijk maken voor ons allen, ik deel het artikel zodat je ook weet waar de credit naar toe mag gaan, diegene die het geschreven heeft.


Gedurende mijn leven tot nog toe, heb ik gevonden dat door mijn opvoeding ik geleerd heb hoe ik kan schreeuwen (helaas). En voor lange tijd wilde ik niet schreeuwen en ondanks mijn onderzoek naar bijvoorbeeld none violent communication en meer over het onderwerp, kwam ik toch niet volledig bij de essentie van waarom en hoe dit gedrag bij mij ontstaat. Nu eigenlijk toevallig liep ik tegen dit artikel aan van the wall street journal welke de juiste snaar bij mij blijkt te raken.

In het kort:

–onzekerheid–
–gevoel niet gehoord te worden–
–en dan luider gaan spreken zelf schreeuwen dus om gehoord te worden–
–met als effect dat het publiek juist nog minder naar mij luistert–

Dus door bovenstaande te doen, kom je in zo een eindeloos cirkeltje.

Hier vind je de link naar het artikel welke het meer uitgebreid uitlegd wanneer je geinterresseerd bent., ps het artikel is in het Nederland’s. Wil je het liever in het Engels stuur dan een mail naar contact@iamyourcoach.nl dan kunnen wij het voor je vertalen.


Warme groet Misja

Laat een reactie achter

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?