Stress, angst, pijn en je eenzaam voelen…

Hits: 21

nathan-dumlao-6dmx8YnkPGo-unsplash

Daar zit je dan. Op een stoel, hoofd voorover gebogen in je handen. De stress, zoveel dagen al en het groeit of lijkt te groeien. Een rilling over je rug, angst beklimt je een soort van pijn terwijl je het gevoel hebt er met niemand over te kunnen praten waardoor je je eenzaam voelt….

Wat voor werk je ook doet bijvoorbeeld als ZZP’r, als verpleegkundige, arts of je werkt op een kantoor in de bouw. Te veel werk, te weinig werk of nu met Corana in sommige gevallen geen werk…

Het leven kan soms hard zijn, een uitdaging om je gezonde verstand te bewaren en jezelf goed te verzorgen. Smorgens je bed uit komen, rust nemen en doelen stellen.

Het is niet makkelijk soms in je eentje. Om het allemaal zelf te moeten / mogen doen. De uitdagingen, de deadlines (en het heet niet voor niets een dodenlijn). De verantwoordelijkheden om je gezin te voorzien van brood op de plank, ja het is herkenbaar, er zijn veel mensen in de wereld die voor grote en kleine uitdagingen staan. Praat met anderen, draag de last niet alleen. Het lucht op erover te praten, te delen. En lukt je dat niet er zijn proffesionele kanalen waarbij je terecht kan voor hulp.

Mocht het allemaal niet lukken kun je ook bij iamyourcoach terecht. Met jarenlang ervaring in werk, deadlines en ook ervarings deskunidge wat betreft overspannen zijn en je depressief voelen. Dus heb je een luisterened oor, helpende hand, duw in de rug of iemand nodig die ook je kan confronteren met jouw gedrag en kan begeiden met je gevoelens ben je bij iamyourcoach aan het juiste adress (25+ jaar ervaring).

Bel (+31613308682), mail naar mail@iamyourcoach.nl of plan een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende kop koffie (of thee natuurlijk) om te kijken hoe we je kunnen ondersteunen.

Warme groet, Misja

Laat een reactie achter

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?