Hits: 350

Het ging redelijk goed met mij,”prachtige” baan, familie, hobbies alleen ik voelde me nooit vervuld en had last van twijfelen aan mijzelf. Het maakte niet uit wat ik deed, hoe hard ik ook werkte, alles wat ik tot nog toe bereikt had. Ook de beloningen en complimenten voor het goede werk dat ik heb geleverd was nooit genoeg en ik ging alleen maar harder werken:

Altijd onderweg en nooit genieten van het moment….

Ik, Misja

Was betrouwbaar, had moeite met nee zeggen, niet om hulp vragen en voelde mij verantwoordelijk voor alle zaken…..

Dit leidde tot symptomen gelijk een burn-out en eindigde in niet voelen.

Weet niet of je dat al hebt meegemaakt of dat je er nu last van hebt, het is verschrikkelijk als je daar bent. Dus als je je daar nu bevindt waar je leven er te gek uitziet op papier alleen het voelt als een diep dal…..In de realiteit, praat met mij.

Mijn naam is Misja, werk als Life Coach & hypnotherapeut. Mijn specialisaties zijn stress release, ontspanning waarbij ik je help de balans terug te vinden in jouw leven.

Het ontdekken van je levensdoel. Het begint door je te laten focussen op jouw levens doelen en jezelf te laten accepteren hoe je bent. Accepteer wat is, zodat je toe kan werken naar wat je wilt, wat kan zijn.

Ik help je de rust weer te vinden, zodat je kan genieten waar je naar toe gewerkt hebt zonder je ziel op te offeren om het te bereiken.

Je bent goed zoals je bent…..

Jij… bent goed zoals jij bent !

Ik heb er 20+ jaar overgedaan om rust te krijgen in mijn hoofd en met mijn onzekerheid en zelfs langer om de nerveusiteit te verzachten. Ik heb geleerd dat ja zeggen tegen mijzelf geen nee zeggen was tegen anderen. Het leven is kort (afhankelijk van je mentale staat, je mindset) en je hebt al genoeg tijd verloren….

bel voor een afspraak

Neem die sprong…
I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?