Hits: 27

Onze geest oftwel in engels the mind bestaat uit een bewustzijn waar het huidige denken plaatsvindt en ons onderbewuste waar onze gevoelens ontstaan, onze herinnerignen en ons gedrag word opgeslagen. Maar 5% van je dagelijkse beslissingen worden bewust gemaakt, de rest word bepaalt door je onderbewuste met wel 95%. Om je leven te veranderen naar het positieve, moet er een veschuiving plaatsvinden op het onbewuste niveau.

Positieve veranderingen via hypnotherapie
Helaas beslist ons onbewuste vaak anders dan wat wij bewust beslissen en willen. Je kan het zien of het onderbewuste beschermt wordt door een soort uitsmijter die voor de nachtclub staat waardoor verandering een uitdaging is. Deze uitsmijter stapt opzij dankzij hypnose waardoor nieuwe en possitiefe suggesties de oude en negatieve programering kunnen overschrijven / vervangen. En daarom zijn wij hier, van iamyourcoach.

Plezierige Trance
We begeleiden je in een plezierige trance met behulp van onze stem, you bent je bewust van alles, je herinnerd alles en you absorbeert de possitiefe suggesties die je prettig vindt. Hypnose is volledig natuurlijk en wetenschappelijk bewezen.

Hoe ga je beginnnen…
Mail ons naar conact@iamyourcoach.nl, dan sturen wij jegratis mp3 die je helpt met ontspannen. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt, telefoon uit, deur dicht, dit is jouw tijd om te ontspannen nu. Ga komvoortabel zitten op een stoel of liggen op de bank, je bed bijvoorbeeld. En geniet dan van de opname. Daarnaast plan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Duurt ongeveer 30 minuten waarbij wij kunnen ervaren of er een klik is en zo ja, besluiten op de voor jou mogelijke therapie, voor wat jouw hulpvraag is.

Je verandert je leven dankzij hypnotherapie…
Dankje voor je bezoek bij ons van iamyourcoach en bedankt voor je aandacht. Kijk uit naar spreken met jou om te werken aan het leven dat jij wilt leven. Verandering is nog nooit zo eenvoudig geweest…..

Vrijkomen van…
Bevrijd jezelf van angsten: voor vliegen, hoogtes, sociale fobieen en meer…
Verander jouw interne blauwdruk (van negatief naar positief, van niet doen naar aktie, neem controle over jouw leven) om het leven te creeren waar je over fantaseert…

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?