richard-jaimes-4B6-E8c7t9I-unsplash

Depressief, op het breekpunt? Je hebt urgent help nodig? Of wil je jouw leven verbeteren?

Hits: 20

Hallo en een goedendag gewenst, weet niet hoe je hier bent terechtgekomen, op deze plek op het internet? Los daarvan goed dat je op visite komt. En je bent hier met een reden, wat is die reden? Laat me dit overdenken… ah waarschijnlijk heb je woorden in getypt in een zoekmachine zoals: coaching, burnout, stress, voluit leven, depressive, betekenis, gevoel van nut hebben of je bent een hacker. Als je een hacker bent, weet Ik niet wat waarom je doet wat je doet. Ik wens dat het je voldoening geeft (ondanks da tik vermoed dat het niet zo is). Als je diegene bent die op zoek is naar hulp en de wens hebt je leven te verbeteren, blij dat je er bent!

Er zijn veel gereedschappen en inzichten waarmee wij je kunnen ondersteunen. En de best mogelijke uitkomst is als we focus leggen op hoe jij (leert) jezelf te helpen. Waarschijnlijk is dat ook jouw denken wat je hier heeft gebracht, het niet toestaan van emoties/gevoelens welke je uitdagingen zijn. Besef alsjeblieft dat wat we ook doen, onze tijd gelimiteerd is…dus vanuit mijn perspectief is de sleutel het niet “verspillen” van die tijd die we hebben. Wat we willen dat jij bereikt, is jezelf projecteren in de toekomst bijvoorbeeld een jaar of 10 a 20. Dan terugkijken op die Jaren en uitvinden wat je dan ervaren wilt hebben, wat / hoe wil je dat deze 20 jaar eruit zien wanneer je op ze reflecteerd… gebruik dat als beginpunt voor het creeren van een leven dat jij zou willen ervaren en overkom dat wat voor je ligt vandaag!

Weer je er alsjeblieft van bewust dat er altijd mensen om je heen zijn om je te helpen, je te ondersteunen en als je het “nog” niet in je eentje kan en het moeilijk voor je is om met familie of vrienden te praten, vraag het ons van iamyourcoach.nl om je te begelijden op je eerste stappen naar een leven niet zoals je het kent, maar juist zoals je het zou willen… (maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, zodat we kunnen praten, of stuur een mail met je vraag/wens naar: contact@iamyourcoach.nl We wensen jou een hele mooie e nook goeie dag, warme groet, Misja

Laat een reactie achter

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?