cropped-cropped-cropped-IMG_SUNSET_Web-1-scaled-1-1.jpg
Niet gecategoriseerd

De ongeevenaarde schoonheid van een ondergaande zon

Hits: 8

Goeie dag, welkom en prachtig dat je op bezoek bent. Op dit moment zit ik op een Frans balkon. Ik zie de wolken en gedeeltes van de lucht gekleurd door een pallet van prachtige kleuren, donker en licht en schitterende pluimen in het roze, paars welke schijnen over de daken door de bladeren in de top van prachtige boom. Vogels die kwetteren op de achtergrond. Een zachte wind….. ahhhhhh. En voor dit schitterende levende schilderij, was ik ergens in Nederland op de Veluwe nabij Kootwijk. Daar is zand, bomen, en prachtige kleine fel gekleurde kevers er is vogels, natuur….

Sun sets

Net voordat ik hier aan het Frans balkon ging zitten, keek ik een programma op National Geographic over Europa van boven. Daar lieten ze gebouwen zien en spullen gemaakt door ons mensen. Ook mooi en sommige leken zelf verbazing wekkend door de lokaties en uitdagingen om zulke structuren te bouwen. Sommige zijn niet zo lang geleden gebouwd, andere duizenden jaren geleden tijdens het Romijnse tijdperk. Toch is mijn persoonlijke mening dat ik de natuur en zijn ongelooflijke schoonheid het meeste waardeer en natuurlijk deze prachtige ongelooflijke mooie ondergaande zon. Een dynamisch stukje kunst, dat verschijnt uit het niets om naar te kijken en te bewonderen, het laat mij stil staan, de tijd nemen en niet denken juist het allemaal in me opnemen de schoonheid gebracht door de natuur. Dankje natuur voor deze prachtig en ongelooflijk mooie momenten.

In het geval dat je wilt reageren en je gedachtes met me delen, nodig ik je uit een mail te zenden naar: mail@iamyourcoach.nl

Heb een geweldige week, Hug Misja

Laat een reactie achter

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?