SAMSUNG CAMERA PICTURES

Morgen vanuit US, New Jersey

Hits: 295

Goeden morgen het is nu 03:23 AM in de US. Werd net wakker op CET tijd en het is nu 08:31 in Amsterdam. Hebben jullie wel eens ervaren, je bent op een total andere plek op de wereld en je voelt je helemaal thuis? Dacht bij mijzelf, dat is vreemd. Waarom voel ik me thuis…. Toen kwam het besef, de planeet is een ronde bol, en er wonen allerlei mensen op met verschillende nationaliteiten. Alleen dat zijn programmeringen door opvoeding, conditioneringen. Uiteiendelijk zijn we allemaal hetzelfde, mensen. Dus conclusive: omdat de aarde mijn thuis is, maakt het niet uit waar op de wereld ik mij bevind, ik ben altijd thuis op aarde ;0)

PS hoe is jouw kijk hierop? Laat het ons weten op: contact@iamyourcoach.nl

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Comment

I AM YOUR COACH
Open chat
1
Welcome, how can I help you?
Hello and welcome, how can we help you?