Vrijdag

Goedenmorgen Nederland, het is vrijdag. De dag voor het weekend (tenzij je een ploegendienst baan hebt of ….. in de horeca werkt, vrachtwagenschauffeur… ?) Kortom, er zijn veel banen welke niet de standaard 5 dagen en 2 dagen weekend kennen. In de auto naar je werk, vrijdag ah vanavond kan ik doen wat ik wil want ik hoef morgen niet vroeg op te staan. Wat zal ik gaan doen. Wie is vrij. Of lekker op de bank TV kijken. Sportschool. Iets gaan drinken. Lijkt allemaal standaard patronen. En dan eenmaal thuis, moe, leeg van de dag werken, het rijden naar het werk. TV aan zappen en in slaap vallen. ……. En nu tegen het eind van je leven reflecteer je op de afgelopen Jaren en beseft had ik maar wat minder gewerkt, tv gekeken, gehangen en had ik maar meer met vrienden, familie gedaan. En bewogen, ontspannen (meditatie, wandelen) kortom had ik maar meer gedaan wat echt belangrijk is in het leven…..

Hits: 532

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *